Heikki Verdurme/The Butcher's son
Heikki Verdurme/The Butcher's son
Heikki Verdurme/The Butcher's son
Heikki Verdurme/The Butcher's son
Heikki Verdurme/The Butcher's son
Heikki Verdurme/The Butcher's son
Heikkig Verdurme/The Butcher's son
Heikki Verdurme/The Butcher's son
Heikki Verdurme/The Butcher's son
Heikki Verdurme/The Butcher's son
The Butcher's son
Michelin Gids
De stap waard
Traditionele keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
De industriële loftvibe van het hippe, urban The Butcher’s son past perfect in Stadsbrouwerij De Koninck. Onder hetzelfde dak vindt u onder meer slagerij De Laet & Van Haver, de hoofdleverancier van Bert Jan Michielsen. Tijdens zijn jeugd werkte hij jarenlang voor de slager. Dankzij de open keuken ziet u dat hij nog steeds verzot is op vlees.Chef Michielsen brengt welgekende gerechten naar een hoger niveau door vakkennis te koppelen aan modernere interpretaties. Zo verwerkt hij bijvoorbeeld graag vis in steak tartaar voor zilte nuances. Een perfect krokant gebakken kalfszwezerik combineert hij dan weer met morilles en een zelfgemaakt worstje van kalfsvlees met truffel. Wees maar zeker: het is moeilijk om te kiezen tussen de klassiekers van het huis en de inventievere gerechten.En alhoewel chef Michielsen bekendstaat om zijn vleesbereidingen, zijn ook de visgerechten een must. Het rijke smakenpalet van de bewerkte garnituren is telkens weer een rake bevestiging van zijn talent.
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
Boomgaardstraat 12018 Antwerpen