Josefien Bouw/ONE
Josefien Bouw/ONE
Martijn Kersten/ONE
InLight Lab/ONE
Josefien Bouw/ONE
Josefien Bouw/ONE
ONE
Michelin Gids
De stap waard
Duurzame gastronomie
Creatief
De beoordeling van de Michelin Gids
ONE valt niet in een hokje onder te brengen. Het restaurant huist in een voormalige fabriek die zijn industriële karakter heeft behouden, maar tevens hip is ingericht met bijzondere kunst en muurtekeningen. Het terras aan rivier de Roer is heerlijk om tot rust te komen. U bent hier in goede handen, dat merkt u zodra de galante Canadese gastvrouw aan tafel komt. Ze neemt u mee in het duurzame verhaal van Edwin Soumang.De chef beschikt over een stadstuin van maar liefst 1000 m². Alles begint bij de kwaliteit van het product, dat beseft chef Soumang. Wat hij niet zelf kweekt, haalt hij zo dichtbij mogelijk. Zijn creativiteit onderschrijft de kracht van de grond. Nek van Geuldal melklam gaat hij niet alleen power geven met een lamsjus, maar ook de fraîcheur van een yoghurtdressing met munt-olie en knapperige groentegarnituren. Wellant appel gaat hij dan weer verwerken in een soufflé volgens de regels van de kunst, begeleid door vanilleroomijs en compote van appel. ONE in één woord samenvatten? Boeiend!
Locatie
ECI 176041 MA Roermond