specialpixels/De Salentein
specialpixels/De Salentein
specialpixels/De Salentein
specialpixels/De Salentein
specialpixels/De Salentein
specialpixels/De Salentein
specialpixels/De Salentein
De Salentein
Michelin Gids
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Argentinië en Uruguay zijn de voornaamste inspiratiebronnen van het elegante De Salentein. Dat geldt zowel voor het vlees van eigen runderen, wijn van eigen bodegas als alom bekende bereidingen als chimichurri en empanadas. Onder leiding van chef Rik Jansma worden die robuuste Zuid-Amerikaanse smaken met verfijning op het bord gebracht. Zo versterkt een vinaigrette van tijgermelk de typische nuances van een ceviche van zeebaars. Picanha wordt dan weer mooi saignant gegrild en gecombineerd met een diepgaande bruine saus. Voor een iets eenvoudigere keuken moet u bij Bodega Portillo zijn, onder hetzelfde dak. Latin vibes gegarandeerd!
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
Putterstraatweg 73862 RA Nijkerk