ViaMichelin
't Vlasbloemeken
Afbeelding van de locatie
Michelin Gids
De stap waard
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
‘Al het lekkers van zee, vee en veld.’ Het motto van ’t Vlasbloemeken zegt veel over de ambitie van het huis. De eerlijke productkeuken van Eric van Bochove bewijst dat die meer dan terecht is. Hij beseft dat hij met streekproducten als oosterscheldekreeft en Zeeuws lam goud in handen heeft. Met zijn traditionele bereidingen respecteert hij hun verrukkelijke smaken. De garnituren geven het bord wat meer moderniteit. Zoals die lichtjes op z’n Thais gemarineerde sint-jakobsnoten en texturen van bloemkool die opgetild worden door de uitbundige parfums van duindoornbes en een olie van chorizo. Deze chef heeft finesse in de vingers.De charmante gastvrouw verwent u dan weer met een hartelijke bediening en goede, voornamelijk Franse wijnvoorstellen. Ze zorgt ervoor dat u rustig kunt genieten van het stijlvolle interieur met zijn warme kleuren en aandacht voor design, en bij mooi weer van het gezellige terras. ’t Vlasbloemeken, dat belooft wat!
Locatie
Nieuwstraat 8
4576 AL Koewacht