ViaMichelin
Ratatouille Food & Wine
Afbeelding van de locatie
Michelin Gids
De stap waard
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Bij Jozua Jaring is niet alles wat het lijkt. Hij besteedt veel aandacht aan het minutieus dresseren van zijn borden en verbaast graag met kleuren en vormen. Het wauw-effect is hier nooit ver weg. Dat geldt des te meer voor uw degustatie, want chef Jaring geeft klassieke smaken een eigen, boeiende invulling.Groenten in ijs bereiden, spelen met Aziatische citrustonen of een gerecht afmaken met een klassieke en diep smakende groentejus. Dergelijke ingevingen brengen de topproducten van deze chef tot een hoger niveau. Denk aan zoete en smoky op de barbecue bereide langoustine bijgestaan door al dente ravioli met vlees van het schaaldier, diverse texturen van wortel en een volle bisque. Hij weet perfect hoe je vis en zeevruchten aanpakt. Zijn vegetarische gerechten bewijzen dan weer dat zijn keuken niet aan kracht inboet als hij out of the box denkt.De inkleding van dit karaktervolle pand is al even smaakvol. Ietwat bruut, lichtjes eclectisch maar vooral lekker trendy. En dat met de indrukwekkende open Molteni keuken als kloppend hart. Of wat dacht u van het gezellige terras aan het water (vermeld het bij reservatie)? Wauw!
Locatie
Spaarne 96
2011 CL Haarlem